VAN / EDREMİT - Eminpaşa Anadolu Lisesi

04322190143
EMİNPAŞA MAH. GÖL 1. ÇIKMAZ SK. NO2 EDREMİT/VAN
Vizyon
Ülke ve dünya barışını önemseyen, Atatürk ilke ve İnkılapları ışığında ulusal ve kişisel kimliğini koruyan, hoşgörülü, özverili ve üretken gençler yetiştirerek “fikri kür, vicdanı hür, irfanı hür” bireylerden oluşan bir topluma katkıda bulunmaktır.
Misyon
Bilim ve mantığı yol gösterici olarak kullanan Bireysel kimliği ile kültürel mirasını birleştiren Disiplinli çalışma alışkanlığı ve iletişim becerileri olan Ahlak ve sanatın yüksek değerlerini içselleştiren Toplumun gelişimine katkıda bulunan Yenilikçi, yaratıcı, üretken ve katılımcı bireyler yetiştirmek amacıyla tüm olanaklarımızı kullanmaktır. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş, toplumsal sorunlara duyarlı ve çözüm üretebilen, uluslararası işgücü ölçütlerine uygun, yüksek öğrenimi hedefleyen, yüksek moral ve özgüvene sahip bireyler yetiştirerek, topluma ve işgücü piyasasına katkı sağlamak.
Başarılar
Boks Türkiye 1.´liği- 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında Nike Halısaha Turnuvası´nda 2.lik Kupası- 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Hentbol Turnuvası Van 3.lüğü
Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
İngilizce -Almanca
Okulumuza il merkezinden Şamranaltı minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Eminpaşa Mah. Göl 1. Çıkmaz Sk. No:2 Edremit / VAN
Okulumuz il merkezine 5.4 km ilçe merkezine ise 16 km mesafededir.
9.sınıflarda 240 öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.