VAN / EDREMİT - Eminpaşa Anadolu Lisesi

Ara

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Van Müze gezisine Emin Paşa Anadolu Lisesi adına Okul müdürümüz, bir müdür yardimcisi, 8 öğretmen ve 450 öğrenci ile katılım gösterilmiştir.

Ara

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte 10-D sınıfı öğrencilerimiz ve Sınıf Rehber Öğretmenimiz Merve Hacıoğlu Hocamız Edremit Olimpik Binicilik Tesislerine giderek at bindiler.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılına adına yakışır bir tören yapıldı.Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Cumhuriyet neferlerini saygıyla anıyoruz. Etkinlikleride emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz veli toplantılarında velilerimizle bir araya gelerek öğrencilerimizin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Başarı ve uyum sorunlarıyla alakalı kararlar aldık. Büyük ölçüde katılımın olduğu toplantıya velilerimizle bireysel görüşmeler de gerçekleştirdik. Eminpaşa Anadolu Lisesi Öğretmenleri adına yeni dönemin hayırlı olmasını dileriz.

Ekm

Dünya felsefe günü yaklaşırken bu kapsamda 12. Sınıf öğrencilerimizle  ideal bir toplumsal düzen nasil olmalı konulu bir münazara yarışması düzenledik. Öğrencilerimizin başarılı performansları karar vermekte zorlanan juri üyelerimize zor anlar yaşattı

Ekm

Türkiye genelinde yapılan deprem tatbikatına okulumuzda katılarak başarılı bir tatbikat gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz depreme karşı hazır ve tedbirli bir izlenim verdi.

Ekm

Liseler arası voleybol turnuvasında kız voleybol takımımız Leyla Hocamızın önderliğinde Mektebim Kolejini 2-0 yenerek ikide iki yaptı. Bundan sonraki maçlarında ekibimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Millî Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında tüm sınıflarda video izletilerek Milli Birlik beraberlik ve Demokrasinin Cumhuriyetimiz açısından önemi ve anlamı üzerine öğrencilerle fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca öğrencilerimizin hazırladığı materyaller okul panosunda sergilenerek farkındalık oluşturulması sağlandı.